Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

2 pladser sofa fra ydre polyethylen flettet Adams hånd

Kode: ADAMS DIVANO 2P
kr 18.873,41
Viser muligheder:

- +
Foranstaltninger
162 cm x 100 cm x H.80 cm x sæde h 43 cm (30 + 13 stamceller pude)
Leveringstider
15 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Produkt vægt
23
Viadurini in the Garden
2 pladser sofa fra ydre polyethylen flettet Adams hånd
Adams er en 2-personers sofa, et originalt design lavet af dygtige håndværkere.
En sand ø afslapning til din have!
Adams præsenterer en aluminiumsramme og en rund polyethylen struktur 3 mm, helt flettet i hånden, som er tilgængelig i honning eller kaffe finish.
Komplet med en polyurethanskum polstring. Betrækket er sammensat af 1 enkelt session, og er indrettet med 5 puder 40x40 cm, alle omfattet af en Tempotest stof, modstandsdygtig over for vand og UV-stråler og fås i forskellige kromatiske variationer farvetone united.
Adams takket være dens afrundede og kuvertering form vil gøre din udendørs rum meget imødekommende og afslappende, ideel til at modtage folk eller bare for at nyde dette rum helt for sig selv, i harmoni med den grønne og naturen.
En klassisk stemning præger dette 2-personers sofa, der vil give din i en sober og elegant have.
For ekstra beskyttelse og holdbarhed, anbefaler vi brug af særligt dæksel i vinterhalvåret, om aftenen, eller i tilfælde af hyppige regnskyl.
Vælg efterbehandling af plottet, du ønsker mest!

Bemærk: Produktet leveres med Tempotest belægning fast i forskellige farvevarianter. Kontroller farvekort og i boksen angiver den ønskede finish kode fra dig!
For at modtage den Tempotest belægning mønstrede eller stribede anmodning prisfastsættelse til: clienti@viadurini.it


Puder medfølger:

- 1x Seat
- 5x rat pude 40x40 cm

Materialer:
- Aluminium
- Fiber Polyethylen HDPE (syntetisk fiber tilsvarende naturlige Rattan fiber med en stærk visuel og taktil lighed med naturlig fiber)
- Tempotest almindeligt stof

STOF Tempotest:
Den Tempotest stof er designet til en livsstil udendørs. Velegnet til haven, terrassen og poolen, dette materiale kombinerer styrke og ydeevne af farvet akryl stof og farve.
Disse stoffer er hydro og olieafvisende, rot-resistente, immune over for dannelse af mug og meldug, modstandsdygtig over for pletter, salt og fading UV-stråler, trods blød og behagelig at røre ved.
Vedligeholdelse og rengøring: tør eller kold maskine. Må ikke spinde. Jern uden damp. Tør ikke med elektriske apparater. Skyldes luftforurening, smog eller andre partikler kan afsættes på Tempotest stof, kan snavs af denne art simpelthen fjernes ved børstning af overfladen af ​​stoffet med en blød børste og derefter bruge en simpel sæbeopløsning. Efter børstning, skylles for at fjerne fuldstændigt sæbe. Undgå dannelsen af ​​lommer af vand og lad det tørre stoffet liggende udendørs før foldning. I vinterperioden er det tilrådeligt at opbevare den på et tørt sted med god ventilation. Dårlig vedligeholdelse kan kompromittere de vandafvisende egenskaber.

VIGTIGT: For det beskyttende dække prisfastsættelse anmodning til: clienti@viadurini.it

Viadurini i haven har en samling af udendørs produkter med et innovativt design. Disse produkter indeholder i sig selv en af ​​de kunstarter blandt de ældste stadig ved, at væve fortiden med nutiden, en 'kunst lavet af teknik og viden, intuition og viden af ​​materialet og dets potentiale. Indsamling, der dygtigt blander hjælpeprogram, kvalitet, skønhed og design, hyggelig og tiltrækkende på samme tid. Produkter med stor funktionalitet, pålidelighed og vejrbestandighed.

Små ændringer FARVE ELLER DRIFT AF HVORDAN ER DIT unikke PRODUKTFUNKTIONER håndværk!

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies