Made in Italy

2 -personers kontorbænk med sofabord i stål og farvet teknopolymer - Verenza

  • Made in Italy
  • Kode: VERENZA5
kr 6.835,35 kr 8.544,21 -20%
Leveringstider 15 arbejdsdage fra ordredato
Strukturmateriale stål
Længde (cm) 155 cm
Dybde (cm) 60 cm
Højde (cm) 78 cm

2-personers bænk med centralt bord, farverigt kontordesign lavet i Italien.

Det enkle design af denne 2-personers kontorbænk med et lille bord i midten kan tilpasses forskellige sammenhænge.
Dens ejendommelighed er givet ved det innovative materiale , den består af: Den tekniske polymer gør tilbehøret fleksibelt og følger kroppens bevægelser for at garantere et helt ergonomisk sæde. Det er et plastmateriale, der har fysiske og mekaniske egenskaber, der ligner metaller, og som kan genbruges 100% med TÜV GS -certificering.

Den resistente metalstruktur giver maksimal praktisk og sikkerhed, hvilket garanterer komfort og ergonomi for dem, der ønsker et supplement af høj funktionel og æstetisk kvalitet.

Tekniske egenskaber:
  • Konstruktion: 2-personers bjælke med sortmalet bord, monocoque i technopolymer med RAL finish, understøtning i stål med krom finish.
  • Sokkel: Sortmalet bjælke med forkromede ben i 16 mm diameter stålrør.
  • Fødder: sort.

Fremstillingsprocessen foregår i fuld respekt for miljømæssig bæredygtighed ved at vælge en stor del af det 100% genanvendte råmateriale fra begyndelsen.
Derudover omslutter kvaliteten af 100% Made in Italy stolt retnings- og designsystemerne samt drift og produktion for at garantere et ergonomisk produkt og værdi.

Designet af et ergonomisk sæde kræver faktisk et indgående kendskab til menneskets anatomisk-fysiologiske og psykologisk-kognitive egenskaber for at favorisere arbejderens fuldstændige velbefindende.
Takket være kontinuerlig forskning og teknologiske innovationer fødes et certificeret sæde af høj kvalitet , designet omkring mennesket og hans arbejdsmiljø.

Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter