Made in Italy

2 pers. stue sofa i gråt stof med Made in Italy Border - Ardenne

  • Made in Italy
  • Kode: ARDENNE1
kr 17114,87 kr 21393,62 -20%
Materiale Væv
Leveringstider 30/45 hverdage
Længde (cm) 212
Dybde (cm) 115
Højde (cm) 45

2 personers sofa i stof med bevægelige ryglæn Made in Italy.

2-personers stuesofa helt lavet i Italien fuldpolstret i stof grå med orange kanter og orange rygpuder med gule kanter . Strukturen er lavet af grantræ og spånplader med polyurethan-polstring, beklædt med et beskyttende stoffor. Fjedersystemet bruger sammenvævede elastiske bånd, mens sæde- og rygpuder er polstret med polyurethanskum . Produktets funktionalitet understreges af det praktiske og helt aftagelige betræk rygpuder som kan flyttes for at vælge deres frie placering for at tilpasse sofaen til dine egne komfortbehov.

Dens realisering kommer fra en 100% Made in Italy produktionsproces gennem brug af råvarer af høj kvalitet, der er udvalgt for at sikre et slutprodukt af høj kvalitet , perfekt lavet og med sans for de mindste detaljer. Resultatet er en blød, behagelig og funktionel stuesofa kendetegnet ved en solid og robust struktur med fremragende holdbarhed.

Minimalisme og væsentlighed er hovedtrækkene i dette indretningselement til opholdsstuen, der rummer komfort og funktionalitet sammen med et alsidigt og raffineret design . Dens æstetik er præget af enkle former og linjer , der gør den til en ideel sofa til at fuldende enhver stue med en moderne stil på en elegant og sober måde, der tilbyder en blød og indbydende overflade , hvor du kan tilbringe dine øjeblikke dedikeret til afslapning.

Dimensioner :
  • sofa: B 212 x D 115 x H 45 cm;
  • rygpude: B 90 x D 37 x H 37 cm.
NB Pyntepuder medfølger ikke, kontakt os for mere information. Sofapolstringen fås i en lang række forskellige stoffer og farver.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro