Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

2 moderne plexiglas stole krom bund Lia, lavet i Italien

Kode: LIA TRASPARENTE
kr 3.702,79

madein_italy

Tjenester i forbindelse med produktet

- +
Materiale
PMMA + metal
Foranstaltninger
L 40 x H 48/93 x D 40 cm
Farve
gennemsigtig
Leveringstider
7 dage efter bekræftelse af ordren * leveringstider kan stige i tilfælde af produkt er ikke tilgængelig på lager
Viadurini Collezione Living
2 moderne plexiglas stole krom bund Lia, lavet i Italien
Gennemgang plexiglas af en tidløs model af mødet for huset, fremstillet af PMMA med 100% virgin polymer plexiglas, transparent farve, med krom struktur på basen. Salget Sættet består af n. ° 2 stole. De fysiske-tekniske karakteristika af plexiglas (slagfast, ikke-deformerbart, uforanderlig, varmeisolering) og den høje forkromning af basen gør stolen et komplement af praktisk og funktionel møbler, egnet til ethvert miljø. Lysstyrken og lysstyrken forblive konstant og uændret over tid. Plexiglass PMMA fra jomfru polymer anvendes ved ikke-toksisk, hypoallergen, lugtfri og antibakteriel. Genanvendeligt 100%. Udtænkt, designet og fremstillet i Italien, med italienske materialer.

Dette produkt er fremstillet af et selskab, stærkt fokus på udviklingen af design tendenser og bekvemmeligheden ved plexiglas. Med erfaringerne fra mange års aktivitet, er ideerne om kreative italienske designere omdannet til objekter klar til at møblere alle rum personlighed: møbler, inventar, boligtilbehør og belysning, essentielle elementer i den hjemlige landskab.

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies