Made in Italy

2 moderne design loftslamper, diameter 43 cm, Lena, fremstillet i Italien

  • Made in Italy
  • Kode: LENA1487
kr 2524,27 kr 2804,73 -10%
Foranstaltninger Diameter 43 cm H18
Leveringstider 7 hverdage * leveringstiden kan stige, hvis varen ikke er til stede på lageret.
2 moderne design loftsbelysning, O43, Lena
2 loft lys med PMMA opal diffuser hætte. Frieze i sandylex perle. Version med dekoration i grå og lilla. Attack i hvidlakeret metal loft. Fastgørelsessystem med magneter.

E27
Pærer: 2 x 42 W max - E27 HG (ikke inkluderet).

italienske producent
Denne artikel er lavet af et firma, der siden 1997 kombinerer ideer, materialer og stil til at skabe elementer til livet af alle dage. Design bliver praktisk og økonomisk overkommelig, dagligdags bliver en ekstraordinær oplevelse, genfortolke begrebet lys og rum.
Ved hjælp af materialer såsom acryl, polycarbonat, træ og termofuse materialer og genanvendt plast, kombineret med en blanding af erfaring og kreativitet, er de formede artikler med et unikt design, men stadig funktionel. Lamper suspension design, moderne loft, væglamper, bordlamper og gulvlamper ... møbler er designet til at generere spænding og provokere en umiskendelig følelse af velvære.
Filosofien bag virksomheden er "godt design": en filosofi, en tanke, en anden måde at leve på og en ny måde at nyde deres kreationer ambiente.Nascono så let design, essentiel og bæredygtigt, at komme ind i hjem på verdensplan.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro