Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

2 moderne afføring i stål og technopolymer fremstillet i Italien - Scab Design Alice

Kode: ALICESGAB1
kr 2.994,46
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Technopolymer og stål
Leveringstider
5 arbejdsdage * Leveringstiden kan øges, hvis produktet ikke er på lager.
Længde (cm)
49
Dybde (cm)
51
Højde (cm)
114
Scab Design

Moderne stålskammel med Made in Italy teknopolymerskal, 2 stk.

Lavet i Italien moderne afføring sammensat af en genanvendelig skal af teknopolymer og en 4-benet struktur med fodstøtte i stålrør med en diameter på 16 mm, der muliggør stabling op til maksimalt 4 enheder.
Dens linjer minder om et klassisk og traditionelt design, der er revideret i en moderne nøgle takket være brugen af særligt innovative råmaterialer og finish med en moderne smag. Den stil, der kendetegner denne artikel, er derfor diskret, men indflydelsesrig på samme tid, så du kan fuldføre og berige ethvert rum i huset takket være dets alsidighed og de tilgængelige finish, der kan matche enhver indretningssituation.
De to overflader i den malede version, der fås til basen, giver dig også mulighed for at placere afføringen selv i udendørs rum for at øge dens æstetiske værdi på en unik og sensationel måde.

Størrelse : L 49 x P 51 x H 114 cm

Sæde farver tilgængelige :
  • linned;
  • due grå;
  • antracit;
  • lysegrå.
Strukturfinish tilgængelig :
  • forkromet;
  • malet linned;
  • antracitmalet.
En stor produktiv sjæl og opmærksomhed på detaljer gør SCAB Design til et symbol på Made in Italy . Ekstraordinære genstande, der tager form ud fra principperne om skønhed og funktionalitet . En uendelig søgen efter materialets perfektion. Kvalitet og stil til hjemmelavet design.
Scab Design har skabt disse genstande i 60 år, alt sammen af italiensk produktion og opnået fuld anerkendelse for den højeste kvalitet . Det bygger æstetisk bemærkelsesværdige og vigtige genstande i deres daglige brug.

Certificering af sæder og møbler er et valg og en grund til stolthed for Scab. Catas udfører testene, der gør det muligt at nå modstands-, stabilitets- og belastningstest, selv i de mest intense anvendelser.
Scab Design-produktioner er perfekt genanvendelige, fordi de enkelte komponenter, der udgør dem, hurtigt kan differentieres. Hvert plastelement bærer identifikationsmærket i henhold til EN 16139.2013-standarden og giver lette indikationer for genbrug. Al Scab-produktion er lavet med 100% genanvendelige materialer .

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter