Made in Italy

2 eller 3 personers sovesofa i aftageligt rødt stof lavet i Italien - Geneviev

  • Made in Italy
  • Kode: GENEVIEV2
kr 18639,89 kr 20710,96 -10%
Materiale Væv
Leveringstider 15/20 hverdage

2 eller 3 personers sovesofa i rødt stof med aftageligt betræk Made in Italy.

Stuesofa, der kan omdannes til en komfortabel seng, der er lavet i Italien , dækket af rødt aftageligt stof , fås i 2- eller 3-personers version. Strukturen er i metal og grantræ med polyurethan-polstring, beklædt med et beskyttende stoffor, mens sæde- og rygpuder er i polyurethanskum med akrylfiber. Madrassen har en elektro- svejset mesh-mekanisme med stropper og er lavet af aloe og diamantformet quiltet skum . Sæde- og rygpuderne forbliver bundet til strukturen, selv når sofaen bliver til en seng. Funktionaliteten af denne sofa understreges af rygpuderne, hvori der er et praktisk puderum .

En indretningsløsning karakteriseret ved funktionalitet og komfort , der skiller sig ud for sin enkelhed og alsidige brug , der formår at fuldende indretningen af ethvert opholdsområde med en moderne æstetik, berige det og revolutionere dets udseende. Med en enkel gestus forvandles den til en hyggelig og behagelig seng , der viser sig at være en optimal løsning selv for dem, der har små værelser til rådighed, og som leder efter en indretningsidé, der giver dem mulighed for at tilbyde en seng til venner og familie og samtidig berige deres egen bolig. værelse med et strejf af stil og personlighed .

Dens realisering kommer fra en 100% Made in Italy produktionsproces gennem brug af råvarer af høj kvalitet, der er udvalgt for at sikre et slutprodukt af høj kvalitet, perfekt lavet og med sans for detaljer. Resultatet er en blød, behagelig og funktionel sovesofa kendetegnet ved en solid og robust struktur med fremragende holdbarhed.

Tilgængelige størrelser:
  • 3 personers sofa: B 220 x D 96 x H 89 cm - madras 160 x 195 x H 20 cm.
  • 2 pers. sofa: B 160 x D 96 x H 89 cm - madras 100 x 195 x H 20 cm.
NB Pyntepuder medfølger ikke, kontakt os for mere information. Sofapolstringen fås i en lang række forskellige stoffer og farver.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro