Made in Italy

2- eller 3-personers sofa i hvidt stofdesign lavet i Italien - Abudhabi

  • Made in Italy
  • Kode: ABUDHABI2
kr 13939,10 kr 17423,93 -20%
Materiale Væv
Leveringstider 15/20 hverdage

2 eller 3 personers sofa i hvidt stof Made in Italy.

Moderne og elegant stuesofa helt fremstillet i Italien med hvidt stofbetræk og struktur i grantræ og spånplader med polyurethan-polstring, beklædt med et beskyttende stoffor. Affjedringen er produceret med indvævede elastiske bælter, mens sæde- og rygpuder er polstret med polyurethanskum med akrylfiber. Ryg-, nakke- og armlænspuder er blandet ned. Effektiviteten og moderniteten af denne sofa understreges af det praktiske, fuldstændigt aftagelige betræk .

Et møbel præget af minimalisme og elegance designet til at fuldende boligarealet på en original måde, der tilbyder komfort og funktionalitet sammen med en alsidig og raffineret æstetik. Dens design er præget af enkle former og linjer , der gør den til en ideel sofa til at berige enhver stue med en moderne stil, og tilbyder en komfortabel og indbydende indretningsløsning, hvor du kan tilbringe dine øjeblikke dedikeret til afslapning. Ryglænspuden sikrer også korrekt kropsholdning sammen med de praktiske sidearmlæn, der giver en solid og optimal støtte .

Dens realisering kommer fra en 100% Made in Italy produktionsproces gennem brug af råvarer af høj kvalitet, der er udvalgt for at sikre et slutprodukt af høj kvalitet , perfekt lavet og med sans for de mindste detaljer. Resultatet er en blød , behagelig og funktionel stuesofa kendetegnet ved en solid og robust struktur med fremragende holdbarhed.

Tilgængelige størrelser:
  • L 245 x P 93 x H 93 cm (3 sæder);
  • L 180 x P 93 x H 93 cm (2 sæder).
NB Pyntepuder medfølger ikke, kontakt os for mere information. Sofapolstringen fås i en lang række forskellige stoffer og farver.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro