Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
 • 0
 • 0

2 eller 3 kvadratgulve Hvid kagestativ eller buffet - Usima

Kode: USIMA1
kr 914,34 kr 1.485,85 -38%
Moms er inkluderet
- +
Materiale
Limoges porcelæn
Farve
hvid
Leveringstider
10/15 arbejdsdage
Viadurini Kitchen

2 eller 3 lags kagestativ med firkantede plader med et moderne design i hvid porcelæn i høj kvalitet.

"En veludformet form skal begejstre sig for dens naturlighed og forstås i dens klarhed og enkelhed."

Oplev bordkulturen lavet af autentiske følelser, afspejlet i en ren hvid, vælg mellem kreative og spændende stilarter blandt harmoniske former i fint porcelæn, som dette komplement tilbyder.
Det er et forslag til artikler, der klogt kombinerer tradition med moderniteten af linjer og dets æstetik takket være den kontinuerlige forskning af produkter og koncepter for altid at garantere et sikkert og værdifuldt valg.

Hvert produkt er resultatet af forskning i stil og det kreative geni hos eksklusive designere, som derefter skal afsluttes med prestigefyldt nøjagtig fremstilling og konstant og omhyggelig kvalitetskontrol. Sådan fødes genstande med en raffineret æstetisk smag og raffinerede detaljer, der udtrykker en stærk personlighed kombineret med en moderne funktionalitet.

Disse buffet risers viser udviklingen: moderne linjer, overraskende former, overbevisende detaljer. En serie med en usædvanlig charme og flere anvendelsesmuligheder. En nuværende blanding af geometriske linjer, der tillader gourmetaromaer og smag at frigive i hele deres udtryk.

Styrker :
 • Kvalitet : multifunktionaliteten af produkterne og den omhyggelige undersøgelse af figurer, farver og materialer, giver dig mulighed for at skabe en unik mise en place, der er i stand til at bringe flere oplevelser med smag og stil til liv.
 • Design : det er en miljøvenlig linje med ergonomiske former.
 • Alsidighed : Produkterne er specielt designet til at tilpasse sig enhver form for mad og miljø, så de kan bruges både til forretter, første kurser, anden kurser eller desserter, hvilket giver plads til fantasi og kreativitet.

Farven :
 • Gennemsigtig og glat hvid
Sammensætning :
 • Retterne fremstilles med udvalgte Limoges-råvarer: et porcelæn af høj kvalitet med hårdt pasta med ældre oprindelser fra det attende århundrede. Den keramiske blanding af høj kvalitet er sammensat af 50% kaolin, mens en dobbelt fyring (1000 ° temperatur for "kiks" og 1380 ° til glasering af produktet) giver porcelænet maksimal styrke og en blød glans .

Tekniske egenskaber:
 • Porcelæn er stærkt og holdbart og garanteres for utallige opvaskemaskiner .
 • Køkkentilbehør til madlavning er velegnet til brug i mikrobølgeovn og traditionel ovn .
 • Modstanden mod slid, termiske stød, pladsbesparende stabelbarhed, den langvarige glans af emaljen er nogle af egenskaberne ved høj kvalitet for at vælge produkter med selvtillid.
 • Anvendelsen af innovative produktionsteknikker , anvendelsen af ensartede blyfrie emaljer og ædle råvarer fri for skadelige stoffer gør det muligt at opnå pålidelige kvalitetsstandarder. Alle retter fremstilles i overensstemmelse med bestemmelserne om miljøstyring, miljøbeskyttelse og sundhed med ISO 9001 - ISO 6486-1 certifikater.
Tilgængelige størrelser :
 • To-lags kagestativ: stor plade 26x26 cm / lille plade 18x18 cm / H 30 cm
 • Tre-lags kagestativ: stor plade 26x26 cm / medium plade 18x18 cm / lille plade 16x16 / H cm 43
 • Tre-lags kagestativ: stor plade 31x31 cm / medium plade 26x26 cm / lille plade 18x18 / H cm 44

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter