Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

2 bøgdesignstole betrukket med fremstillet i Italien Stof - Scab Design Lady B

Kode: LADYBPOP1
kr 7.284,32
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Stof og træ
Leveringstider
5 arbejdsdage * Leveringstiden kan øges, hvis produktet ikke er på lager.
Længde (cm)
57
Dybde (cm)
60
Højde (cm)
82
Scab Design

Moderne træstol med polstret og polstret skal Fremstillet i Italien, 2 stk.

Lavet i Italien moderne stol sammensat af en polstret skal med en teknopolymerkerne og ikke-aftageligt stofbetræk og en 4-benet træstruktur. Den vidunderlige kombination af træ og sædets finish skaber en artikel med en moderne og raffineret stil, der har innovation og originalitet som det ultimative mål. Ideel til at færdiggøre indretningen af spisestuer eller køkkener, der har brug for et elegant og samtidig kreativt præg for at skabe en varm og indbydende atmosfære, der sikrer et behageligt sæde.

Størrelse : L 57 x P 60 x H 82 cm

Produktet fås i forskellige finish : vi inviterer dig til at se rullemenuen "Sæde" for at vælge den farve, du foretrækker.

Strukturfinisher tilgængelige :
  • bleget bøg;
  • sortbejdset bøg.
En stor produktiv sjæl og opmærksomhed på detaljer gør SCAB Design til et symbol på Made in Italy . Ekstraordinære genstande, der tager form ud fra principperne om skønhed og funktionalitet . En uendelig søgen efter materialets perfektion. Kvalitet og stil til hjemmelavet design.
Scab Design har skabt disse genstande i 60 år, alt sammen af italiensk produktion og opnået fuld anerkendelse for den højeste kvalitet . Det bygger æstetisk bemærkelsesværdige og vigtige genstande i deres daglige brug.

Certificering af sæder og møbler er et valg og en grund til stolthed for Scab. Catas udfører testene, der gør det muligt at nå modstands-, stabilitets- og belastningstest, selv i de mest intense anvendelser.
Scab Design-produktioner er perfekt genanvendelige, fordi de enkelte komponenter, der udgør dem, hurtigt kan differentieres. Hvert plastelement bærer identifikationsmærket i henhold til EN 16139.2013-standarden og giver lette indikationer for genbrug. Al Scab-produktion er lavet med 100% genanvendelige materialer .

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter