Made in Italy

2 bøfknive med håndtag i oxhorn eller træ fremstillet i Italien - Marino

  • Made in Italy
  • Kode: MARINO
kr 1.005,35 kr 1.256,63 -20%
Materiale Stål og horn / træ
Leveringstider 15/30 arbejdsdage
Længde (cm) 26

Håndlavet bøfknivssæt, 2 stykker, fremstillet i Italien.

Valget af køkkenredskaber og tilbehør bliver i stigende grad en grundlæggende beslutning ikke kun for at imødekomme praktiske krav, men også og frem for alt for at kunne give personlighed og karakter til enkle og minimale spiseborde, der har brug for et strejf af modernitet. og raffinement. Netop af denne grund er det vigtigt at kunne finde det perfekte bestiksæt eller det perfekte køkkenredskab, der kan kombinere de to aspekter.

Dette køkken sæt indeholder 2 knive, der er ideelle til præcis og ren opskæring af mad som f.eks. Bøffer. Håndlavet i Italien af mesterskærere med kvalitetsprodukter, disse varer sikrer funktionalitet og et ergonomisk design . Bladet er lavet af smedet rustfrit stål , der er kendetegnet ved fremragende modstand, hvilket gør det muligt at undgå skader over tid, mens det skjulte tanghåndtag er tilgængeligt i oksehorn eller i træ , materialer der giver kniven et elegant design . Mellem bladet og håndtaget er der også et tyndt lag stødsikker gummi, der gør produktet endnu mere funktionelt.
Tjenesten inkluderer en trækasse med glidelukning, der er ideel til at opbevare genstande komfortabelt og på en ordnet måde, holde dem rene og samtidig give dem mulighed for at blive vist på en raffineret måde.

Mål :

  • knivens samlede længde: 26 cm;
  • kasse dimensioner: L 30 x P 12 x H 5 cm
Tilgængelige finish:
  • oksehorn;
  • oliventræ.
NB : oksehornets overflader vist på billedet er vejledende. Hvert oksehornhåndtag er unikt og har forskellige nuancer og farver.
Email Newsletter
Newsletter