Made in Italy

18 lys venetiansk lysekrone, håndlavet i Italien - Margherita

  • Made in Italy
  • Kode: MARGHERITA3
kr 49.493,60 kr 61.867,02 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 106
Dybde (cm) 106
Højde (cm) 99

18 lysekrone i farvet Venedig-glas, håndlavet i Italien.

Imponerende og eksklusiv lysekrone lavet i Venedig med håndbearbejdet grøn glasstruktur med metaldetaljer i poleret kromfinish . Klassisk og moderne omfavnelse og fusionerer for at give liv til en innovativ skabelse, der er ideel til dem, der elsker at møblere deres rum med en raffineret og interessant stil . Produktets æstetik er kendetegnet ved brug af nye former og traditionelle linjer , der kombineres med livlige og moderne farver for et resultat med en stærk visuel indvirkning takket være dets store størrelse. Denne lysekrone er ideel til belysning af store rum såsom indgange, stuer eller spisestuer, og den er ekstremt alsidig , perfekt både til rum med en klassisk smag, hvor den skaber en fantastisk harmoni med de omkringliggende elementer, men også til moderne miljøer, hvor man kan spille på kontrasten mellem stilarter til eksklusive og originale møbler .

Fra brugen af råmaterialer af høj kvalitet fra det italienske område og fra den dygtige forarbejdning af glas af dygtige håndværkere i sektoren, der har afleveret de gamle traditioner i årtier, fødes et stort mesterværk af glaskunst, der er kendetegnet ved effektivitet , funktionalitet og en klassisk æstetik . Hver produktionsfase finder sted i Venedig , det glødende traditions hjerteslag, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for de gamle teknikker med et ønske om det moderne for at projicere sig mod fremtiden. Dermed blander højt håndværk med design og tradition nyt liv ved hjælp af innovative teknologier . Resultatet er et kunstværk, der genfortolker en klassisk stil gennem et moderne sprog, der gennem lyset viser dets værdier af ægthed og effektivitet .

Pære (medfølger ikke) : 18 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter