Made in Italy

16 lys venetiansk glas og guld lysekrone, håndlavet i Italien - Regina

  • Made in Italy
  • Kode: REGINA2
kr 121.288,16 kr 151.610,22 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 146
Dybde (cm) 146
Højde (cm) 155

16 lysekrone i Venedigglas og 24k guld, håndlavet i Italien.

Imponerende og elegant klassisk lysekrone fremstillet i Italien i Venedig i håndlavet glas dækket med 24 karat guld påført varmt under forarbejdning og detaljer i skinnende gyldent metal . En møbleringsløsning med en ekstremt raffineret æstetik, der er i stand til at berige og fuldføre store miljøer såsom indgange, stuer og spisestuer, hvor det skaber en suggestiv atmosfære fra fortiden. Sammen med guldets majestæt beriges designet af de tilspidsede arme udsmykket med vedhængsklokker, der er fuldstændigt formet for hånd for et resultat af høj kvalitet og uvurderlig værdi .

Fra brugen af råmaterialer af høj kvalitet fra det italienske område og fra den dygtige forarbejdning af glas af dygtige håndværkere i sektoren, der har afleveret de gamle traditioner i årtier, fødes et stort mesterværk af glaskunst, der er kendetegnet ved effektivitet , funktionalitet og en klassisk æstetik . Hver produktionsfase finder sted i Venedig , det glødende traditions hjerteslag, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for de gamle teknikker med et ønske om det moderne for at projicere sig mod fremtiden. Dermed blander højt håndværk med design og tradition nyt liv ved hjælp af innovative teknologier . Resultatet er et kunstværk, der genfortolker en klassisk stil gennem et moderne sprog, der gennem lyset viser dets værdier af ægthed og effektivitet .

Pære (medfølger ikke) : 16 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter