Made in Italy

15 lys hvid og guld lysekrone i venetiansk glas, fremstillet i Italien - Agustina

  • Made in Italy
  • Kode: AGUSTINA3
kr 94.965,96 kr 118.707,44 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 112
Dybde (cm) 112
Højde (cm) 194

15 lysekrone i venetiansk glas og 24k guld, håndlavet i Italien.

Elegant lysekrone med 15 lys fremstillet i Italien i håndlavet venetiansk glas i mælkehvid finish med indsatser i 24 karat guld påført varmt under forarbejdning og detaljer i poleret gyldent metal . En silhuet, der udvikler sig lodret præget af bølgende linjer og omsluttende former for et resultat, der passer til klassisk interiør og moderne miljøer. Dens æstetik repræsenterer en dynamisk kaskade af flydende glas, der beriger rummet med et strejf af tidløs elegance. Berøringen af guld øger sin værdi endnu mere og giver liv til et ægte kunstværk .

Hvert element, der udgør disse vidunderlige møbleløsninger, er lavet individuelt og kommer fra hænderne på eksperthåndværkere i sektoren, der takket være et dybt kendskab til den venetianske tradition inden for glasforarbejdning giver ægte kunstværker, der er udstyret med en sjæl og en personlighed, der gør det muligt for dem, der opfinder dem, dem, der laver dem, og dem, der bruger dem, til at skabe en personlig og egnetheds lighed og dermed føle sig empatisk med dem. Hele produktionsprocessen finder sted i Venedig , det bankende hjerte i glasfremstillingstraditionen, hvor man lægger særlig vægt på detaljer og respekterer de gamle teknikker med et ønske om, at det moderne skal projicere sig mod fremtiden. På denne måde fødes autentiske og effektive lysideer, der gengiver klassiske designs, der er genoptaget i en moderne nøgle for et eksklusivt og avantgardistisk resultat .

Pære (medfølger ikke) : 15 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter