Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

12 vinglas og 12 glasglas originalt luksusdesign - Emporium

Kode: EMPORIUM
kr 2.461,10 kr 3.444,01 -29%
Moms er inkluderet
- +
Materiale
overlegen lydglas
Foranstaltninger
Diameter 11,5 x 21 cm - kapacitet 64 cl
Farve
gennemsigtig
Leveringstider
7-10 arbejdsdage
Viadurini Kitchen

Original vinglas med koncentriske cirkler for optimal og luksuriøs smagning, moderne design med glas, 24 stk.

Service bestående af:
  • 12 festbriller: diameter 11,5 x 21 cm - kapacitet 64 cl. Dens ejendommelighed består i foden i bunden af stilken. Dette element kan fungere som en støtte til at ledsage vinen til en snack, eller det kan blokere kondensdråben, hvis den ledsages af en lysabsorberende pap. Velegnet til øl, rødvin, spritz og forskellige aperitiffer.
  • 12 glas med glas: diameter 8,9 x H 11 cm - kapacitet 45 cl

Disse klare og lette vinglas i glas er født fra hænderne på enkle mænd, der er dedikeret til deres arbejde, hvor den æstetiske og kunstneriske værdi af glasbearbejdning blandes med det nøje udvalgte materiale.

En innovation inden for vinsmagning og service opnået takket være opmærksomheden på former og den obsessive søgen efter lethed fra den udvidede kontaktflade og den særlige bølgning i bunden.
Designet adskiller sig efter originalitet og den usædvanlige form, der i dag repræsenterer dets stærke punkt: koncentriske cirkler ind i hinanden, der følger hinanden ved bunden af drikken.
Overfladens amplitude, øget af bølgerne, favoriserer centrifugering og iltning såvel som vinens evolutionære sti, som fra det reducerede miljø i flasken, hvor den har været i lang tid, fører til en tilstand med perfekt drikkelighed .

Desuden tillader disse bølger at observere vinens nuancer og refleksioner uden at skulle vippe glasset. Takket være deres tekniske og æstetiske specifikationer tilbyder disse vinglas unikke og uforlignelige oplevelser.

Glæden ved at smage forbinder således glassets overraskende lethed og elegance og tilbyder en unik oplevelse for hver vin, fra hvid til rød, vigtig rød, fra aromater til spiritus, herunder mousserende vine og champagne.

Materiale :
  • Blyfri overlegent sonisk glas
Det er et materiale af meget høj kvalitet, der er valgt til de specifikke tekniske egenskaber ved maksimal gennemsigtighed, høj fleksibilitet, høj modstandsdygtighed over for brud og vask.
Behandlingen udføres mekanisk , men den mundblæste version er også tilgængelig på anmodning. Anmod om et tilbud ved at udfylde den relevante formular.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter