Made in Italy

12 champagnefløjtebriller i dekoreret økologisk krystal fremstillet i Italien - cyklon

  • Made in Italy
  • Kode: CICLONE2
kr 2.809,78
Materiale økologisk krystal
Foranstaltninger h 24,3 x maksimal diameter 6,8 cm
Leveringstider 4 arbejdsuger
Kapacitet 17 cl

Fløjtebriller i økologisk hånddekoreret spiralkrystal 100% fremstillet i Italien, 12 stk.

Dette forslag med 12 fløjtebriller til champagne, mousserende vin eller prosecco bestemmes af et ekstremt elegant og raffineret lineært design med bløde og rene former dekoreret med skiftende og omsluttende spil med skinnende og satin linjer, der giver et originalt og mousserende udseende. til prestigefyldt og sofistikeret udstyr. Enkelheden ved designet fremhæver materialets gennemsigtighed og glans , hvilket forbedrer drikken med klasse og dygtighed.

Dette er et sortiment beregnet til boblernes verden for at gøre smagningen unik gennem klassiske, men specielle former på grund af dekorationer og design, der tilbyder et behageligt taktilt og visuelt elegant og raffineret spil . Sådan viser samlingen den fremragende topservice , dedikeret til dem, der ønsker raffineret og stilfuld service og som elsker at skille sig ud.
Fordi drikke er en simpel gestus, som hver enkelt af os laver hver dag, og som kan gøres endnu sjovere ved at bruge briller, briller og flasker, der kan transmittere en følelse .

Designet og plejet ned til mindste detalje med et raffineret og elegant design, der forbedrer materialets gennemsigtighed og glans , det er sidstnævnte, der spiller en grundlæggende rolle i skabelsen af linjen: den innovative og ultraclear industrielle økologiske krystal er kun en 100% brugbar til gravering, skæring og slibning.
Det overholder også høje etiske og miljømæssige standarder og er lavet under opmærksomhed på detaljer, der er typiske for håndværkeren. Resultatet er en høj kvalitet fremstillet i Italien produkt for at opleve kvalitet og skønhed på en komplet måde.

Egenskaberne ved den industrielle økologiske krystal:
  • Gennemsigtighed : den mest gennemsigtige af krystalglasene
  • Strålende : en unik glans fra de reneste råmaterialer
  • Modstand : overordentlig modstandsdygtig over for brud, hvert produkt gennemgår 7 kvalitetstest
  • Tåler opvaskemaskine : testet til over 4000 anvendelser i professionelle opvaskemaskiner
  • Sonority : rene og levende lyde, som den bedste krystal
  • Økologisk : 100% genanvendelig, produceret med respekt for miljøet
Produktionsservicen finder sted under total respekt for miljøet ved brug af elektriske ovne med 0% forurenende blegemiddel og 0% emissioner til atmosfæren.
Den anvendte energi er faktisk ren energi , der stammer fra biomassekraftværker, solcelleanlæg eller geotermisk energi.
Desuden gør de reneste råmaterialer det muligt at opnå et 100% genanvendeligt materiale.

Tilpasningstjenesten er tilgængelig til forme, graveringer, skåret glasproduktion og størrelse på pressede og blæste produkter.
Kontakt os for mere information ved at udfylde formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter