Made in Italy

1- eller 2-personers haveseng med hynde Made in Italy - Balin

  • Made in Italy
  • Kode: BALIN6
kr 52.613,82 kr 65.767,26 -20%
Materiale Mahogni
Leveringstider En uge
Strukturmateriale Mahogni

1- eller 2-personers havedaybed i mahogni med Made in Italy-puder.

Perfekt solseng til ethvert udendørs rum, inklusive sædehynde og lavet i Italien . Fås i forskellige størrelser . Den polerede mahogni giver elegance, soliditet og harmoni til indretningselementet . Poleringen forstærker dets linjer, gør materialet behageligt at røre ved og skaber en dialog mellem møblet og refleksionerne af det naturlige miljø, der omgiver det. Hver detalje pryder møblerne med raffinement uden at ofre funktionalitet , hvilket gør daybed til det ideelle valg til nautiske miljøer, swimmingpools og spabade .

Tilgængelige størrelser :
  • L 202 x D 75 x H 76
  • B 202 x D 144 x H 76
Viadurini in the Garden præsenterer en kollektion af udendørsprodukter med et innovativt design. Disse produkter legemliggør en af de ældste kunstarter, der stadig forstår at væve fortiden med nutiden, en kunst lavet af teknik og visdom, intuition og viden om materialet og dets potentiale.
Kollektion, der dygtigt blander nytte , kvalitet , skønhed og design , indbydende og fængslende på samme tid. Produkter udstyret med stor funktionalitet , pålidelighed over tid og modstandsdygtighed over for atmosfæriske stoffer .

NB : Sædehynden kan fås i yderligere forskellige finish. Pyntepuder medfølger ikke
Kontakt os for mere information eller for at anmode om et personligt tilbud ved at udfylde den relevante formular "Anmod om oplysninger" .
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter